Lëmsh

Lot e përqafime në shtetin e Oklahomës pas lirimit të mbi 450 të burgosurve

Lot e përqafime në shtetin e Oklahomës pas lirimit të mbi 450 të burgosurve

Mbi 450 të burgosur lanë qelitë në shtetin e Oklahomës ditën e djeshme, duke shënuar kështu lirimin më masiv në historinë e SHBA-së.

Qytetarët e Oklahomës kanë votuar në 2016 një projektligj që parashikon dënim të ulët për personat e kapur me sasi të vogla droge dhe krime të vogla, si vjedhje në dyqane.