Lëmsh

Thahet lumi më i gjatë në Australi

Thahet lumi më i gjatë në Australi
 

Rrjedha më e gjatë ujore në Australi, lumi Darling, është duke u tharë dhe problemet e para kanë filluar të shfaqen.

Lumi historikisht ka qenë burim uji për fisin autokton të Australisë, por viteve të fundit ka përjetuar thatësinë më të madhe të shekullit, transmeton KTV.