Çfarë punimesh mund të bëni me ngjyra

Çfarë punimesh mund të bëni me ngjyra

26 October 2019 22:15

Këtë të shtunë rubrika "Punëdore" erdhi më ndryshe në emisionin PFF në KTV.

Përmes kësaj videoje ju mund të mësoni se çfarë punimesh mund të bëni me ngjyra të ndryshme.

Krejt çka ju duhet të keni pranë vetes është fleta të bardha dhe ngjyra të ndryshme tempero.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme