Ndërtesa në formë shporte kthehet në një hotel luksoz

Ndërtesa në formë shporte kthehet në një hotel luksoz

23 October 2019 12:01

Ish-selia e Longaberger Co. është vendosur të marrë një jetë të re si një hotel. A e keni zili ndonjëherë aftësinë e maceve tuaja për tu futur dhe për të fjetur në shportë? Ju jeni në fat pasi ekziston një godinë e cila është identike me një shportë dhe që ka madhësinë e një pallati.

Planet janë në punim e sipër për të kthyer një ndërtesë shtatëkatëshe, në formë shporte pikniku të kompletuar me doreza, në një hotel luksoz.

Ndërtesa e vitit 1997 ish-selia e Longaberger Co. dhe është në Newark, Ohio.

Zhvilluesi Steve Coon i Coon Restoration & Sealants dhe Bobby George blenë ndërtesën në vitin 2017, sipas ‘The Columbus Dispatch’.

Gazeta raportoi të hënën njoftimin e Coon që ndërtesa tërheqëse do të shndërrohet në një hotel, i parashikuar të hapet në vitin 2020.

Sipas avokatit të Newark-ut, njoftimi pasoi turne publike në ndërtesë të dielën si pjesë e një fondi për trashëgiminë në Ohio, një organizatë kushtuar ruajtjes dhe rigjallërimit.

RoadsideAmerica.com e quan atë “shportën më të madhe në botë”.

Sipas asaj koleksioni në internet të kurioziteteve në rrugë, ndërtesa është 160 herë më e madhe se Shporta e Mesme e Longaberger.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme