Lëmsh

Hapet banka e parë në botë për ruajtjen e flokëve

 

Është hapur banka e parë në botë për flokë në Manchester, me qëllim që ta bëjë “humbjen e flokëve si një gjë e të kaluarës”.

Burrat do të paguajnë 2,500 funte (rreth 3,000 euro) për të ngrirë mostrat e flokëve të tyre. Pastaj, qelizat kryesore do të klonohen në laborator dhe do të injektohen në lëkurën e kokës me qëllim të rivendosjes së vijës së flokëve të rinisë së tyre, shkruan “Daily Mail”.