Lëmsh

Për ta qetësuar një djalë 15 muajsh, protestuesit libanezë ia këndojnë “Baby Shark”

Për ta qetësuar një djalë 15 muajsh, protestuesit libanezë ia këndojnë “Baby Shark”
 

Tashmë e njohin të gjithë këngën e famshme për fëmijë “Baby Shark”, ajo është bërë hit në gjithë botën.

Derisa në Liban janë tensionuar protestat rreth situatës ekonomike dhe taksave, për një moment në qendër të qytetit gjithçka u kthye në humor.