Lëmsh

Në Egjipt zbulohen 30 arkivole egjiptiane 3,000-vjeçare

Në Egjipt zbulohen 30 arkivole egjiptiane 3,000-vjeçare
 

​Egjipti njoftoi zbulimin e 30 arkivoleve prej druri që përmbajnë mumje.

Ato datojnë 3,000 vjet më parë dhe janë gjetur në qytetin jugor të Luksorit.