Lëmsh

Familja holandeze priste “fundin e botës”, jetoi 9 vjet në bodrum

Familja holandeze priste “fundin e botës”, jetoi 9 vjet në bodrum

Një familje holandeze ka jetuar për 9 vjet e mbyllur në bodrumin e shtëpisë së tyre duke pritur fundin e botës, përcjell BW shkrimin e mediave vendase.

Në burrë 58-vjeçar dhe 6 fëmijët e tij të rritur nga mosha 18 në 25 vjeç, jetonin prej vitesh në një fermë në veri të provincës Drenthe.