Momentet qesharake të kafshëve në fotografi

Momentet qesharake të kafshëve në fotografi

13 October 2019 13:21

Ashtu sikurse ne, njerëzit, edhe kafshët mund të jenë qesharak.

Të gjitha këto fotografi që i shohim në këtë artikull, janë pjesë e garës për foto komike e botës së egër (“Comedy Wildlife Photography Awards”, transmeton Koha.net. Kjo garë mbështetet nga fondacioni për bamirësi “Born Free Foundation”.

Fituesit do të shpallen muajin e ardhshëm, shkruan “The Mirror”.

Kjo garë, po ashtu, ka një mesazh - “për të rritur vetëdijesimin për rëndësinë e mbrojtjes së mjedisit për krijesat e botës”.

“Ishte rezultat i dy faktorëve: Së pari, nevoja për një garë fotografie e cila është gazmore, me humor të mirë, mundësisht modeste dhe kryesisht rreth botës së egër që bën gjëra qesharake. Katër vjet radhazi dhe këto objektiva duket se janë përmbushur. Së dyti, dhe më e rëndësishmja, kjo garë ka të bëjë me mbrojtjen”, janë shprehur organizatorët e kësaj gare.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme