Lëmsh

Breshkës në Florida i gjenden 104 copa plastike vdekjeprurëse në stomak

Foto: Qendra e Natyrës Gumbo Limbo në Boca Raton
 

Rreziku dhe zhdukja e disa gjallesave vjen nga dora e njeriut dhe mungesa e ndërgjegjësimit. Në një plazh të Floridës u gjet një breshkë e vogël të cilës ju zbulua se kishte 104 copa plastike vdekjeprurëse në zorrët e saj.

Zbulimi shkatërrues u raportua nga Qendra e Natyrës Gumbo Limbo në Boca Raton, sipas një postimi të martën në Facebook.