Lëmsh

Piloti ndali aeroplanin që iriqi i vogël ta kalojë pistën

Piloti ndali aeroplanin që iriqi i vogël ta kalojë pistën

Një pilot zemërmirë bëri një veprim të pazakontë pasi ka vërejtur një iriq të vogël në pistë ndërsa ishte duke u përgatitur për të flutuar.

Udhëtarëve u është treguar arsyeja e ndaljes së aeroplanit dhe u deshën të prisnin dy minuta derisa iriqi i vogël ta kalonte pistën.