Lëmsh

Pa lexuar kurrë një libër, libri i saj në listën e më të shiturve në Itali

 

Shumë njerëz i janë drejtuar Amazon për të blerë librin e Giulia De Lellis, i cili do të dalë më treg më 17 shtator dhe falë rezervimeve të shumta, është i pari në listën e më të shiturve në Itali, transmeton Shqiptarja raportimet.

Giulia De Lellis një ndër femrat me influencë në Itali ka deklaruar se nuk ka lexuar asnjë libër, por sapo shkroi një. Libri i saj i parë, “Le corna stanno bene su tutto. Ma io stavo meglio senza,” u bë i famshëm pak orë pasi u lajmërua publikimi i tij në rrjetet sociale.