Lëmsh

Një filxhan me çaj që kushton më shumë se ari

Një filxhan me çaj që kushton më shumë se ari

Një hotel luksoz përgjatë rrugës së Pallatit Buckingham ju shërben çaj më cilësi të lartë. Sidoqoftë, ky çaj do t’ju ​​kushtojë shumë shtrenjtë, transmeton TCH raportimin e mediave.

Prodhimi i ri quhet “Këshilla të Arta” dhe është një emër i përshtatshëm për çmimin. Me 200 dollarë për gram, çaji që do të konsumoni kushton katër herë më shumë se ari i vërtetë.