Spektakël flamengove në lagunën 42 km katrore të Nartës

Spektakël flamengove në lagunën 42 km katrore të Nartës

02 September 2019 15:18

Laguna e Nartës është e magjishme me spektaklin që ofrojnë flamengot.

Shpendi që rritet në ujërat e kripura ku askush tjetër nuk mund të qëndrojë, është rritur në numër kohët e fundit.

Ngjyrat e bardha dhe pink mbulojnë sipërfaqen e ujit.

Laguna ka një sipërfaqe prej 42 kilometrash katrore.

Ndiqni videon e TCH:

Komentet

naim03/09/2019 13:08

po juvet po i shqetsoni,sepse atapo qendronin te qetë dersa ju nuk i trembet me dron .Prej gjynahit.Mos u sollni me shpezet ashtu se mund te ikin dhe nuk kthehen më.

Shto koment

Të ngjashme