Lëmsh

Benjamin Restaurant Group të dy shqiptarëve fiton çmimin e vitit 2019 në SHBA

 

New York City Association of Hotel Concierges, shkruan në faqen e tij të internetit se pronari dhe presidenti i restoranteve më të famshme në NY dhe në krejt shtetet e SHBA, deri në Japonin e largët , Benjamin Restaurant Group, me Shqiptarin z.Alban Benjamin Prelvukaj, u nderua me çmimin e arritjes jetësore 2019 NYC Hotel Exellence Aëards! – “Lifetime Achievement Award for the 2019 NYC Hotel Excellence Aëards“.

Po ashtu New York City Association of Hotel Concierges, shkruan se Benjamin Prelvukaj ka qenë një mbështetës i madh i komunitetit që nga dita e parë. Me një ekip të shquar në të tre restorantet e tij të mahnitshme të NYC, Benjamin Steakhouse Prime, Benjamin Steakhouse dhe The Sea Fire Grill, nuk ishte as pyetje kur juria e ndarjes së këtij çmimi do të vendoste se kujt duhet të shkonte çmimi “The Silver Plume Lifetime Achievement Aëard 2019”.