Lëmsh

Ishulli i gjarpërinjve, keni vetëm një orë jetë

Ishulli i gjarpërinjve, keni vetëm një orë jetë

Ishulli i gjarpinjve nuk është imagjinar, por një vend i vërtetë të cilin njerëzit e quajnë ashtu edhe pse njihet si Ilha de Queimada Grande.

Shtrihet rreth 30 kilometra larg bregdetit të Sao Paulo në Brazil, dhe nga ajri duket me një bollëk të bimësisë, një bregdet të bukur shkëmbor, të larë në diell dhe rrethuar nga uji i kristaltë.