Lëmsh

Ministri norvegjez jep dorëheqje pasi mori me vete në pushim telefonin e punës

 

Ministri norvegjez i Peshkimit ka dhënë dorëheqje pasi ka shkelur protokollin e sigurisë gjatë një pushimi muajin e kaluar me të dashurën e tij të lindur në Iran.

Per Sandberg, 58 vjeç, pranoi të ketë shkuar me Bahareh Letnesin, 28 vjeçe, pa e informuar kryeministren e vendit dhe me vete kishte marrë telefonin qeveritar në Iran, raporton BBC.