Lëmsh

Kafshët e rralla, vështirë të besohet se janë reale

Kafshët e rralla, vështirë të besohet se janë reale

Sipas shkencëtarëve, planeti ynë është shtëpia e rreth 8.7 milionë specieve bimore dhe shtazore ndërsa 86 për qind e specieve të tokës dhe 91 për qind e specieve të detit ende nuk janë zbuluar.

Është thjesht e mahnitshme që pas qindra viteve të studimeve biologjike vazhdojmë të kërkojmë dhe të gjejmë specie të reja të kafshëve, zogjve, insekteve dhe peshqve.