Lëmsh

Momenti kur një burrë “gëlltitet” nga shkallët lëvizëse në Stamboll

Momenti kur një burrë “gëlltitet” nga shkallët lëvizëse në Stamboll

Pamjet tronditëse tregojnë momentin e tmerrshëm që një burrë përjetoi pasi shkallët lëvizëse shkëputën dhe ai bie brenda.

Ngjarja ndodhi mbrëmjen e së hënës në një stacion metroje në Stamboll, Turqi. Të shumtë ishin udhëtarët që po përdornin shkallët lëvizëses kur befas krijohet një hendek dhe një burrë e gjeti veten brenda.