Lëmsh

Nëntë sekretet e atyre që na kontrollojnë pasaportat dhe bagazhet në aeroporte

Nëntë sekretet e atyre që na kontrollojnë pasaportat dhe bagazhet në aeroporte

Aeroportet shpesh ndihen si vende të huaja me grupet e tyre të rregullave dhe natyrisht, sekreteve. Vetëm njerëzit që punojnë atje e dinë se si funksionojnë vërtet gjërat. përcjell shqip.

Ata na shohin lakuriq dhe analizojnë sjelljen tonë, ndërsa janë të saktë edhe në përcaktimin e agresivitetin që shpesh kanë udhëtarët në aeroporte.