Lëmsh

Holanda mbjell lule në stacionet e autobusëve si dhuratë për bletët

 

Këshilli Bashkiak i Utreht në Holandë mbolli bimë dhe lule në çatitë e qindra stacioneve të autobusëve si dhuratë për bletët.

Bëhet fjalë për sedum (plantacion i bimëve), ndërsa u vendos të mbulohen kulmet e 316 stacioneve të autobusëve.