Lëmsh

Puerto Riko, gjyshit i rrëshqet nga duart mbesa 18-muajshe dhe bie drejt vdekjes nga anija në lartësi prej 46 metra

Puerto Riko, gjyshit i rrëshqet nga duart mbesa 18-muajshe dhe bie drejt vdekjes nga anija në lartësi prej 46 metra
 

Një foshnje ka vdekur pasi ra nga kuverta e anijes Royal Caribbean në San Juan, Puerto Riko.

Vajza 18-muajshe po luante me gjyshin e saj në një sallë ngrënie në katin e 11-të të anijes, kur i rrëshqiti nga duart dhe ra nga lartësia 46 metra.