Lëmsh

Kur “Mbreti i Pyllit” vendos të dremisë

 

Një luan në parkun Kombëtar të kafshëve të egra “Elizabeth” në Ugandë është fotografuar në një moment jo fort të përshtatshëm për “Mbretin e Pyllit”.

Pasi është ngjitur në një pemë me gjethe të mëdha që i bëjnë hije nën diellin përvëlues të pasdites, luani me një pozicion të pazakontë është shtrirë dhe ka marrë një sy gjumë.