Lëmsh

I dështon magjia, zhduket 40-vjeçari

I dështon magjia, zhduket 40-vjeçari

Një magjistar indian i cili u zhyt në lumë i lidhur me zinxhirë dhe litar u gjet i vdekur.

Chanchal Lahiri, i njohur me emrin e tij të skenës ‘Jadugar Mandrake’ (Wizard Mandrake), u ul me çikrik në lumin në Kolkata të dielën me një kostum të verdhë dhe të kuq.