Lëmsh

Lind në një Flixbus, fëmija do të udhëtojë falas deri në moshën 18 vjeçare

Lind në një Flixbus, fëmija do të udhëtojë falas deri në moshën 18 vjeçare

Autobusi ishte nisur nga Barcelona për të arritur në Bruksel, por në Francë i`u desh të ndalonte urgjentisht për të pritur lindjen e një bebe.

Vajza e vogël Zenep erdhi në botë të mërkurën më 8 maj në një autobus, midis Parisit dhe Lilë. Nëna e saj po udhëtonte në një Flixbus që po largohej nga Barcelona për të shkuar në Bruksel, por në gjysmë të rrugës i plasin ujërat.