Lëmsh

Ishulli “Banane”, një parajsë luksi mbi tokë

 

Ishulli “Banane” është një ishull i vogël i ndërtuar nga dora e njeriut, në Lagos, Nigeri.

Ka përfunduar në vitin 2000 dhe është i populluar nga personat më të pasur dhe më të famshëm të vendit.