Lëmsh

Këto fotografitë janë reale, nuk janë nga ndonjë film

Këto fotografitë janë reale, nuk janë nga ndonjë film

Ndonjëherë gjërat ndodhin shumë e shpejtë dhe syri jonë nuk arrin t’i kapë.

Por në sajë të kamerave, ne mund të shohim momente që përndryshe do t’i kishim humbur.