Lëmsh

Gjeli “futbollist” i Rrencit të Shkodrës, dëshirojnë t’ia vendosin emrin Messi

 

Futbolli mbetet sporti më popullor në botë dhe në Shqipëri, si në nivel pjesëmarrësish, ashtu dhe në nivel ndjekësish.

Nga fshati Rrenc i Shkodrës vjen një rast i veçantë, teksa pas futbollit duket se është i apasionuar edhe një shpend.