Lëmsh

Drama në pistë: Avioni aterron pa rrotë të përparme

Drama në pistë: Avioni aterron pa rrotë të përparme

Avioni i kompanisë ajrore të Mianmarit (Myanmar National Airlines) ka aterruar dhunshëm në aeroportin ndërkombëtar Mandale vetëm me rrotë të pasme pasi të përparmet dështuan.

Të gjithë udhëtarët dhe anëtarët ekuipazhit , 82 sish, kanë dalë nga avioni të palënduar, transmeton Koha.net.