Lëmsh

Agushi e Ajeti thyen rekordin “Guinness” duke mbajtur topin në kokë

 

Zhonglerët Agim Agushi dhe Bujar Ajeti kanë thyer rekordin “Guinness”, në disiplinën “Mbajtje e topit me kokë në çifte”, duke arritur kohën prej 35 minutave.

Gara u organizua nga Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sportit në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, dhe është mbajtur në kampusin para Bibliotekës Kombëtare “Pjetër Bogdani”.