Lëmsh

10-vjeçarja pa duar fiton konkursin për dorëshkrim

10-vjeçarja pa duar fiton konkursin për dorëshkrim

Është pa duar, por kjo gjë nuk e ndaloi vajzën 10-vjeçare të fitonte konkursin kombëtar në shkrim.

Sara Hinesley ngjyros, pikturon dhe gdhend argjilën. Ajo mund të shkruajë në anglisht dhe pak gjuhën mandarin.