Fëmijët që u bënë njerëzit më të ligj në histori

Fëmijët që u bënë njerëzit më të ligj në histori

21 April 2019 10:48

Fotot e fëmijërisë të Adolf Hitlerit dhe bashkëpunëtorëve të tij janë publikuar 130 vjet pasi një nga njerëzit më të ligj në historinë e njerëzimit pa për herë të parë dritën e diellit.

Hitleri lindi në 20 prill 1899 dhe kur ishte fëmijë thuhet se i pëlqente të këndonte në kishë dhe kishte ambicien për t’u bërë prift.

Fotografitë nuk tregojnë vetëm Hitlerin fëmijë, por edhe bashkëpunëtorët e tij në Gjermaninë naziste, që në histori kanë hyrë si disa nga njerëzit më të këqinj që kanë jetuar ndonjëherë në planet.

Image

Adolf Hitler, lideri i Partisë Naziste

Image

Hermann Goring, një nga udhëheqësit më të lartë të Partisë Naziste

Image

Joseph Goebbels, një nga bashkëpunëtorët më të ngushtë të Hitlerit dhe ministri i Propagandës

Image

Heinrich Himmler, shefi i SS-ve

Image

Joachim von RIbbentrop, ministri i Jashtëm i Gjermanisë naziste

Image

Martin Bormann, një nga ndihmësit më të ngushtë të Hitlerit

Komentet

Shto koment

Të ngjashme