Lëmsh

TESS zbulon planetin me madhësinë e Tokës

TESS zbulon planetin me madhësinë e Tokës

Sateliti i NASA-s, TESS ka zbuluar planetin e parë me madhësi të ngjashme me atë të Tokës.

Planeti, i quajtur HD 21749c, është sa 89% të diametrit të Tokës dhe është 53 vite dritë larg.