Lëmsh

Gjenden babai dhe vajza nga fotografia e realizuar para “Notre-Dame”

Gjenden babai dhe vajza nga fotografia e realizuar para “Notre-Dame”
 

Një fotografi e babait me të bijën e tij përpara katedrales “Notre-Dame”, disa minuta përpara se ajo të përfshihej nga flakët, u përhap në internet, ku autorja e fotografisë kërkoi që t’i gjente ata, raporton BBC.

Brroke Windsor, 23 vjeçare, tha se babai dhe vajza që ajo e fotografoi rreth një orë përpara se katedralja të përfshihej në zjarr, janë gjetur.