Lëmsh

Vetëm shtatë gra në botë mund të vishen me të bardha para Papës

Vetëm shtatë gra në botë mund të vishen me të bardha para Papës

Vizita e pare e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, dhe e gruas së tij Melani në Vatikan tërhoqi edhe një herë vëmendjen e shtypit botëror, për sa i përket temave sociale se kush është zonja e parë dhe kush është vajza e Presidentit Trump, Ivanka.

Të dyja ishin të veshura me rroba të zeza duke qëndruar para Papës në Vatikan. Në fakt Vatikani nuk detyron një kod veshjesh të detyrueshëm, por sugjeron një protokoll për vizitat dhe takimet me Papën, si për burrat ashtu edhe për femrat.