Lëmsh

Britanikja përballet me burgim në Dubai pasi quajti “idiot” ish burrin dhe “kalë” gruan e tij të re

Britanikja përballet me burgim në Dubai pasi quajti “idiot” ish burrin dhe “kalë” gruan e tij të re

Një nënë e tmerruar britanike u arrestua në Dubai, pasi quajti ish-bashkëshortin e saj ‘idiot’ dhe gruan e tij të re ‘kalë’ në Facebook në 2016-ën.

Laleh Sharavesh, 55 vjeç, nga Surrey, përballet me dy vite burgim, pasi u ndalua me të bijën Paris, 14 vjeç, kur arriti në Emiratet e Bashkuara Arabe muajin e shkuar, për funeralin e ish-bashkëshortit.