Lëmsh

Një vilë 57 milionë euroshe në Francë pritet të shembet si “e paligjshme”

 

Ajo kushton 57 milionë euro, por kjo s’do të thotë asgjë. Një vilë madhështore në jug të Francës duhet të rrafshohet me tokën, pasi një gjykatë e ka shpallur atë “ndërtim të paligjshëm”.

“Chateau Diter” në Grasse, që dikur ishte një shtëpi fshati e braktisur prej 200 metrash katrorë, me rrethina të mbushura me gjarpërinj, u shndërrua në një vilë në stilin toskan, me një pishinë dhe një port hidroplanësh.