Lëmsh

Parisi, Singapori e Hong Kongu, qytetet më të shtrenjta të botës

Parisi, Singapori e Hong Kongu, qytetet më të shtrenjta të botës
 

Parisi është renditur në krye të listës së qyteteve më të shtrenjta të botës, duke u barazuar në këtë mes me Singaporin dhe Hong Kongun, ka treguar të martën një sondazh që po ashtu e nxori kryeqytetin e Venezuelës në krizë si më të lirin në glob.

Kryeqyteti francez është i vetmi qytet i eurozonës në top 10-she, duke u ngritur në pozitë për dy vite radhazi, ka raportuar agjencia franceze e lajmeve “AFP”, transmeton “Koha Ditore”.