Lëmsh

Balenës së ngordhur i gjejnë 40 kg mbetje plastike në stomak

Balenës së ngordhur i gjejnë 40 kg mbetje plastike në stomak
 

Një balenë është gjetur e ngordhur pasi kishte ngrënë 40 kilogramë mbetje plastike. Balena është gjetur nga aktivistët në brigjet filipineze, dhe është cilësuar si një nga rastet më të këqija të helmimit.

Balena e ngordhur kishte në stomak qese dhe thasë orizi, etj.