“Top Shop” e shënoi ditën e gjumit me aktivitete interesante

“Top Shop” e shënoi ditën e gjumit me aktivitete interesante

15 March 2019 21:47

Dita Botërore e gjumit shënohet në gjithë botën, si një mundësi për t’i kujtuar të mirat që sjell gjumi i rehatshëm.

Kjo ditë, të premten u shënua edhe në Kosovë. “Top Shop” me brendin “Dormeo” ofroi zbritje në produktet e veta si dhe organizoi një sfidë interesante për gjumashët.

Katër veta që aplikuan për lojën shpërblyese të “Dormeos” u sfiduan me tetë orë gjumë. Kjo sfidë u zhvillua paralelisht edhe në 22 vende të tjera të botës.

Pjesëmarrësit e sfidës që organizoi “Top Shop” në Ditën Botërore të Gjumit, treguan se çfarë i nxiti të bëheshin pjesë e këtij aktiviteti.

Kampanja e “Top Shopit” për Ditën Botërore të Gjumit do të vazhdojë deri më 18 mars.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme