Lëmsh

Pas “Balenës Blu”, tjetër lojë e rrezikshme për fëmijë qarkullon në internet

Pas “Balenës Blu”, tjetër lojë e rrezikshme për fëmijë qarkullon në internet
 

Pas lojës famëkeqe, “Balena Blu”, ku shumë fëmijë humbën jetën pasi u bënë pjesë e saj, duket se një tjetër rrezik është shfaqur në internet.

Bëhet fjalë për lojën më të re që po qarkullon në rrjetet sociale dhe pak a shumë ka të njëjtën përmbajtje si paraardhësja e saj.