Lëmsh

Një grua i reagon fqinjit të zhurmshëm përmes një letre interesante

Një grua i reagon fqinjit të zhurmshëm përmes një letre interesante
Foto: Mirror / Ilustrim
 

Nuk ka asgjë më të keqe se kur dëshironi të bëni një gjumë të mirë e të rehatshëm natës, por fqinji yt ka vendosur që në atë moment të fillojë një ndejë të zhurmshme me shoqërinë e tij.

Shumica prej nesh do të shkonim të trokisnim në derë dhe të themi që të mos bëjnë zhurmë, por një grua kishte një ide më ndryshe - dhe është me të vërtetë e admirueshme.