Lëmsh

Mësuesja u thotë fëmijëve se “babadimri nuk ekziston”, pushohet nga puna

Foto: Ilustrim
 

Një mësuese nga New Jersey u pushua nga puna pasi iu tha nxënësve se babadimri nuk ekziston.

Fëmijët nisën të qajnë pas fjalëve të saj dhe Myra Sansone-Aboyoun, nëna e një prej vajzave në klasë, tha se mezi kishte qetësuar të bijën për orë të tëra pas shkollës.