Lëmsh

Njeriu që me teknikë të veçantë të Kung Fu-së rrëzon demat pa problem

Njeriu që me teknikë të veçantë të Kung Fu-së rrëzon demat pa problem

Disa herë në javë, mjeshtri i kung fu-së, Ren Ruzhi, hyn në ring të veçantë dhe ndeshet me një kundërshtar pesë herë më të rëndë se ai. Kinezi ka një teknikë me të cilën mund ta vrasë pa pikë problemi kundërshtarin, demin.

Përzierja e karatesë me dyluftimin me dema e ka brengosur nënën e tij, por 24-vjeçari nuk është lënduar asnjëherë në këto dyluftime.