Lëmsh

Picameni shqiptar dhuron spektakël në restorantet e Berlinit

Picameni shqiptar dhuron spektakël në restorantet e Berlinit
Foto: Ilustrim
 

Ai quhet Rigert Karaj, është nga Tirana dhe prej 25 vitesh jeton në Berlin, në Gjermani, ku ka emigruar nëpërmjet ambasadave, bashkë me nënën dhe vëllanë e tij.

Aktualisht Rigerti punon si picamen në një restorant mjaft të njohur, në sheshin Alexanderplatz të Berlinit, profesion të cilin e ushtron prej 4 vitesh.