LAJMET E MBRËMJES

Sindikalistët e arsimit paralajmërojnë një formë tjetër të grevës

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Kryetari i Sindikatës së Arsimit, Rrahman Jasharaj, ka thënë se mësimdhënësit nuk janë të kënaqur me pagat dhe se po shikohet mundësia e një greve. Sipas tij, nëse do të merret vendimi për këtë masë, atëherë greva do të jetë, siç e ka quajtur ai, e heshtur. Kjo, tha Jasharaj, nënkupton se mësimdhënësit nuk do të japin maksimumin në orë e do të vonohen disa minuta. E njohësit e fushës së arsimit, thonë se kjo nuk guxon të ndodhë

Sindikalistët e arsimit kanë paralajmëruar mundësinë e një tjetër greve në shenjë pakënaqësie për nivelin e pagave.

Rrahman Jasharaj, kryetar i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit (SBASHK), tha se nëse ndodh, kësaj here greva do të bëhet në një formë tjetër.