LAJMET E MBRËMJES

Qeveria kritikohet për lënie të reformave në gjysmë

Foto: Driton Paçarada\KOHA
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në kuadër të “Javës Kundër Korrupsion”, organizatat joqeveritare IKD, FOL dhe INPO, të martën kanë mbajtur tryezën “Reforma në Drejtësi”, në të cilën ishin të ftuar edhe përfaqësues të Ministrisë së Drejtësisë dhe të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, por që nuk morën pjesë. Shoqëria civile ka kritikuar ekzekutivin për mospërmbushje të premtimeve në sistemin e drejtësisë

Shoqëria civile ka kritikuar Qeverinë për mospërmbushje të premtimeve dhe lënien e reformës së drejtësisë në udhëkryq.

Në kuadër të “Javës Kundër Korrupsion”, organizatat joqeveritare IKD, FOL dhe INPO, të martën kanë mbajtur tryezën “Reforma në Drejtësi”, në të cilën ishin të ftuar edhe përfaqësues të Ministrisë së Drejtësisë dhe të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, por që nuk morën pjesë.