LAJMET E MBRËMJES

Liridona Ademaj rivarroset në fshatin e lindjes, Rracaj

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Trupi i 30-vjeçares Liridona Ademaj, është kthyer në fshatin e saj të lindjes. Ajo u zhvarros të hënën në mëngjes në fshatin e bashkëshortit, Cërmjan, ku ishte varrosur e u rivarros më pas në fshatin e saj ku lindi dhe u rrit, Rracaj

Pesë ditë pas vrasjes, 30-vjeçarja Liridona Ademaj të hënën është varrosur për të dytën herë. Kësaj here në fshatin ku u lind dhe u rrit, Rracaj.

Ajo fillimisht u varros të shtunën në fshatin Cërmjan të Gjakovës, prej nga vjen bashkëshorti i saj.