LAJMET E MBRËMJES

Nga 30 ditë paraburgim për tre të dyshuarit për vrasjen e Liridonës

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Bashkëshorti i të Liridona Ademajt, Naim Murseli dyshohet për veprën penale “vrasje e rëndë në bashkëkryerje”, Granit Plava për “vrasje e rëndë dhe armëmbajtje pa leje”, ndërsa Kushtrim Kokalla për “marrëveshje për të kryer vrasje të rëndë. Liridona Ademaj u vra në fshatin Sinidoll, në afërsi të Prishtinës, më 29 nëntor. Fillimisht u raportua se ishte vrasje gjatë grabitjes

Naim Murseli, Granit Plava dhe Kreshnik Kokalla kanë dalë të dielën para Gjykatës Themelore në Prishtinë, ku edhe u është caktuar masa e paraburgimit për një muaj secilit, duke u aprovuar kështu si e bazuar kërkesa e Prokurorisë.

Naim Murseli dyshohet për veprën penale “vrasje e rëndë në bashkëkryerje”, Granit Plava për “vrasje e rëndë dhe armëmbajtje pa leje”, ndërsa Kushtrim Kokalla për “marrëveshje për të kryer vrasje të rëndë