LAJMET E MBRËMJES

Kurti: S’ka normalizim pa siguri dhe s’ka siguri me përgjegjësit për sulmin në Banjskë, që janë të lirë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Kryeministri Albin Kurti tha se prioritet i Kosovës është siguria dhe se siguria e nënkupton që përgjegjësit për sulmin në Banjskë nuk duhet të jenë në liri. Ai theksoi se në këto rrethana, s’mund të mendohet për normalizimin e raporteve me Serbinë.

Kryeministri Albin Kurti ka përsëritur qëndrimin se pas sulmit të grupit paraushtarak serb në Banjskë, prioritet është siguria e shtetit.

Gjatë një vizite në Komunën e Gjilanit, kryeministri theksoi se fokusi është te kufiri me Serbinë.